Activitati recoltare

Miercuri,6 iunie 2018, actiune de donare de sange la sediul SPIT Cta.
Multumim d nei Director executiv Virginia Uzun si colaboratorilor sai pentru sustinerea donarii de sange si sprijinul acordat pentru buna desfasurare a actiunii de donare de sange si de inregistrare in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice! Multumim angajatilor SPIT Constanta care au donat sange, voluntarilor, tuturor celor care au facut posibila aceasta frumoasa actiune! Colectivul CRTS Constanta.
MEDGIDIA DONEAZA SANGE! 13.03.2018 Batalionul 345 Artilerie „TOMIS"

In acest weekend am fost la Mangalia cu sprijinul unui grup de voluntari, toti donatori, care au organizat aceasta actiune de donare de sange! Multumim donatorilor, organizatorilor, Spitalului Municipal Mangalia tuturor celor care au facut posibila aceasta actiune! In numele pacientilor din spitale le multumim donatorilor pentru participare! Multumiri echipei CRTS Constanta pentru efortul depus!
In acest weekend am fost la Mangalia cu sprijinul unui grup de voluntari, toti donatori care au organizat aceasta actiune de donare de sange! Multumim donatorilor, organizatorilor, Spitalului Municipal Mangalia tuturor celor care a facut posibila aceasta actiune! In numele pacientilor din spitale le multumim donatorilor pentru participare! Multumim echipei CRTS Constanta pentru efortul depus!
Cu sprijinul Primariei Negru Voda am ajuns in acest weekend in oras, pentru o actiune de donare de sange!
In numele pacientilor din spitale multumim donatorilor pentru prezenta si pentru atmosfera placuta in care s a derulat intreaga activitate!
Multumim echipei CRTS Cta pentru determinare!
Multumim donatorilor, organizatorilor si echipei CRTS Constanta, tuturor celor care au facut posibile aceste actiuni si in special d nei Dr Tudorache Carmen, medic la aceasta unitate care pune mult suflet in organizarea acestor actiuni!
Share your blood, save a life
organizata in colaborare cu JCI Constanta


Organizare in colaborare cu Asociatia Studentilor Medicinisti si Tinerilor Medici Constanta


Actiune Negru-Voda